Zámek - Mouseová, Martina (E-knihy jedou, 2021)
Terezii se blíží padesátka a v jejím životě nastane několik zvratů. Rozvod, vyčlenění ze skupiny lidí, mezi které roky patřila, i nečekané dědictví. Nový život začne tím, že si za zděděné peníze koupí zámek, ve kterém plánuje zřídit luxusní hotel. Terezie netuší, do kolika zvláštních, tajemných i životu nebezpečných situací se jako nová zámecká paní dostane.