Sedm způsobů, jak se radovat z jídla - Hromas, Michal, 1976- (XYZ, 2021)
Oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase. Provází sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku.