Výlety po Slovensku s deťmi i bez nich - Obůrková, Eva, 1967- (Lindeni, 2021)
V tejto knihe nájdete výber tých najlepších slovenských lokalít, ktoré stoja za návštevu, či už cestujete s deťmi alebo bez nich. Hrady, múzeá, aquaparky, zoo, botanické záhrady... Vyberie si každý. Publikáciu dopĺňajú stovky ilustrácií a fotografií, prehľadná mapa, kontakty a informácie o otváracích dobách a výške vstupného, ktoré vám pomôžu naplánovať si výlet presne na mieru.