Nikdy se nevzdávej! : 9 lekcí pro naplněný život - Ferencz, Benjamin B., 1920-2023 (Jota, 2021)
Osobité životní rady autora pro spokojený smysluplný život založené na autobiografických vzpomínkách, a to z pohledu otázky osobního růstu, životních etap a směřování, etických humanistických hodnot, pravdy, vzdělání či naplňující partnerské lásky.