Každý z nás byl hrdinou - Lambert, Ray 1920-2021 (Jota, 2021)
Bývalý zdravotník americké armády popisuje svou účast na různých frontách druhé světové války; severní Afrika, Sicílie, invaze do Normandie roku 1944.