Z deprese ke štěstí : detektivka o osobním rozvoji, kterou napsal život sám - Marhoul, Dominika Nicha (Pointa, 2021)
Autobiografický příběh napsaný deníkovou formou seznamuje čtenáře s těžkými časy, které hlavní hrdinka prožívá coby novopečená matka. Deprese se střídají s pocity štěstí, a život připomíná horskou dráhu. V autobiografické knize plné emocí a zvratů autorka popisuje, jak se to vlastně celé stalo i jak se hrabala nahoru a hledala znovu své štěstí. Čeká na vás spousta myšlenek a postřehů, které po cestě nasbírala. A když budete otevřeně naslouchat, ukáže vám nové obzory a pomůže pochopit nejen okolní svět, ale i sebe samé. Nakladatelská anotace.