Na jedné vlně - Bennett, Jenn, 1978- (CooBoo, 2021)
Young adult román americké autorky vypráví o radostech i trápeních s první láskou. Bailey zbožňuje filmy skoro stejně jako Alexe, filmového geeka, kterého zná jen přes internet. Když se dívka přestěhuje do kalifornského města, kde bydlí i on, radši mu to neřekne. Co když by se z něj vyklubal pošuk? Navíc ji v práci rozptyluje sekuriťák Porter Roth, který ji štve i přitahuje zároveň. Zůstane Bailey se svým online klukem, nebo to zkusí s Porterem? Nakladatelská anotace. Kráceno.