Rodina jako tým - Mühlfeit, Jan, 1962- (Management Press, 2021)
Lektoři přinášejí ucelený pohled na rodinu - na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další rodinné aspekty.