S chutí po Česku : vlakem za regionálními specialitami a zážitky - Bugrisová, Michaela (CPress, 2021)
Cestovatelka, blogerka a reportéka popisuje cestování vlakem po krajích Čech a Moravy za vyhlášenými specialitami a nevšedními zážitky.