Neotvírat!!!. - Habersack, Charlotte, 1966- (Drobek, 2021)
Humorný příběh tří kamarádů, na které v balíčku čeká další tajemný tvor. "Neotvírat!" napsal někdo na podivný balíček, který Nemovi už zase přišel poštou. Tentokrát má Nemo plán, jak neznámého odesílatele vypátrat. Nastraží na něj past! Tak si to aspoň představoval. Stačí jen chvilka nepozornosti a návnada, malý plyšový drak s krásně třpytivým břichem, je pryč. Když se drak znovu objeví, Otka, Nemo a Béda a s nimi celé městečko Horní Suchopár se začnou potit. Dráček Drako nejenže plive oheň, umí i další kousky! Slunce žhne pořád víc, v rozpáleném městě je už 49 stupňů ve stínu! Ta, která vše může vrátit zpátky, je ale tisíce kilometrů daleko. Podaří se našim třem kamarádům zvládnout hrozící katastrofu? Nakladatelská anotace. Kráceno.