Když se přání (ne)plní - Hošková, Blanka, 1967- (MOBA, 2021)
Román pro ženy, v němž mladá hrdinka Tereza vchází do dospělosti se spoustou snů a iluzí, ale zjišťuje, že ne všechny sny se vždy vyplní tak, jak chce. Ženy nevědí, co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou. Ale kde je ta hranice? Nikdy nemáme všechno. Ale vážíme si toho, co máme? Nebo toužíme stále po něčem novém, lepším? Tereza je úplně obyčejná mladá žena, dívka s vlastními sny, iluzemi a tužbami, s nimiž vstupuje do dospělosti a vchází do opravdového života. A naprosto přirozeně očekává jejich splnění. Má vedle sebe přece úžasného muže a před ní je skvělá budoucnost. Jenže žádné štěstí netrvá věčně. Tereza začne toužit po dítěti a její touha je tak veliká, že se pro splnění svého snu rozhodne udělat cokoli. Po mnoha zkouškách se jí její sen splní, pak ale přijde okamžik, který všechno změní... Nakladatelská anotace.