Prokletí pro všechny - Paytok, Martin, 1993- (Fantastická Epocha, 2021)
Akční fantasy, kde hlavní hrdina prchá před zákonem i zločinci a občas má co dočinění i s nemrtvými. Link měl celkem nadějný plán, jak se vyhnout kriminálu i hlavě zločinecké organizace, jíž visí peníze ze zpackané loupeže. Jediná chyba byla, že se ho pokoušel uskutečnit v tomhle městě. Ve městě, kde se na něj kromě té zločinecky organizované hlavy celá třese taky sběratelka prokletých předmětů, mluvící maňásek s maďarským občanstvím a policisté křivější než skolióza. Ve městě, kde mrtví obvykle netrpí nijak výraznou tendencí mrtvými zůstat a se kterým se pojí přesně o jednu strašidelnou legendu víc, než potřebuje. A tahle by - stejně jako všechny ostatní - klidně mohla být pravdivá. A zrovna se musí týkat chlápka, co rád věší lidi na kandelábry, a tašky plné sekáčků na maso... Nakladatelská anotace.