Bůh, který mě zachránil - Twodová, Viola (E-knihy jedou, 2021)
Autorka zajímavým způsobem zachycuje život jedné ženy od dětství až do její smrti. Děj začíná šťastným dětstvím hrdinky. Jak už to tak bývá, postupně se vše zamotává a ona prochází radostmi i strastmi života. Na své cestě potkává svou životní lásku, která nezná hranic. Osud však není úplně vstřícný a tak se situace postupně zkomplikuje. A když už vypadá, že se vše v dobré obrátilo, přijde ta největší životní zkouška. Nakonec hrdinka předává svá moudra, která v průběhu těžkostí života pochopila.