Čaroděj ze severu - Mikulík, Jiří (E-knihy jedou, 2021)
Jsi Gabriel Knox a v této knize tě čeká návrat domů, do Vilaronu. Tvým úkolem je totiž najít čaroděje ze severu!Cesta je dlouhá a navíc si musíš sám pečlivě zvolit, do kterých krajů zavítáš. V některých se dočkáš pomoci a požehnání, zatímco v jiných budeš čelit nebezpečným lovcům lidí, temným hraničářům a nekromantům.Zvládneš přečkat všechna nebezpečenství a dostaneš se zdárně až ke své rodině vilaronských hraničářů? A pokud ano, jsi připraven na to, co tam najdeš?Nenech se překvapit. Vezmi pátou knihu a ponoř se do živoucího fantaskního světa, který je tak otevřený, jak jen si dokážeš představit.Vše je ve tvých rukou.