Klub 27 - Kománková, Jana, 1974- (Edika, 2021)
Autorka a hudební publicistka přibližuje životní příběhy slavných zpěváků a zpěvaček, kteří odešli z tohoto světa předčasně v 27 letech. Kniha přibližuje jejich vypjaté osudy, talent i hvězdné kariéry či kontroverze. Najdete zde osudy Kurta Cobaina ze skupiny Nirvana, Briana Jonese z The Rolling Stones, Janis Joplin, Jimiho Hendrixe, Amy Winehouse či Jima Morrisona ze skupiny The Doors.