Souřadnice smrti, aneb, Když realita překoná fantazii : skutečný příběh z let 1928-1935 - Hruška, Emil, 1958- (Victima, 2021)
Příběh trojnásobného vraha Antona Weise z Broumova, který byl roku 1933 odsouzen k trestu smrti.