Ženy, které (se) umí milovat - Králová, Hana (Pointa, 2021)
Kniha o sebelásce ukazuje ženám, jak se správně přijmout, pochopit sebe sama a své pocity. V této spojitosti dává autorka, na základě vlastní zkušenosti, rady, jak přistoupit komplexně, citlivě, intuitivně ke svému životu a hodnotě.