Patlas zvířat : kniha, ze které se nepoučíte - Svobodová, Eliška (Pointa, 2021)
Fantastický kratochvilný atlas zvířat s humornými vyobrazeními. Najdete zde zvířata známá i smyšlená, mytologická i různé předměty a abstraktní entity. Popisek každého exempláře v sobě propojuje reálná fakta a asociace (v textu barevně odlišeno) vycházející z významů, které jsou v pojmenováních zvířat často ukryté, nebo z podoby zvířete.