Time management nejvyšší generace v šesti krocích - Gruber, David (E-knihy jedou, 2021)
Jádro time managementu SOUSTO znamená: stanovte – ovládněte - uvědomte si – sestavujte – tvořte – ošetřujte. Co, to se dozvíte v této e-knize, maximálně stručně při co nejlepší výstižnosti.Víte, že- moderní time management se u nás dříve nazýval „osobní informační systém“ a jako takový byl po celé naší zemi v nabídce masově rozšířen již před masovým rozšířením obdobného tématu například v USA? - o time managementu byl v roce 1987 odvysílán desetidílný průkopnický televizní seriál? (Námět David Gruber, scénář David Gruber, průvodce pořadem David Gruber, autor specifikací doprovodného softwaru David Gruber.)- podstatnou součástí širšího time managementu jsou techniky duševní práce neboli soft skills jako rychločtení, racionální čtení, efektivní poctivé rychlostudium angličtiny a dalších cizích jazyků?- že podstatnou součástí grubrovského time managementu je už od 80. let mj. úplný návod na zvládnutí prokrastinace?- time management zahrnuje efektivní rozvoj osobní kariéry, ať už člověk preferuje cestu spíše hmotnou nebo cestu spíše skromněji psychologickou nebo kombinací obojího?- pokud publikuje a školí v daném tématu v dané zemi více autorů, lektorů, koučů, tak typickým znakem jejich serióznosti a kvality je jejich uctivý vztah k průkopníkovi, tedy u nás k Davidu Gruberovi? Že podle tohoto vztahu k němu, podle hustoty a uctivosti citací z jeho knih a kurzů můžete dobře odhadnout, jak to ten který lektor či autor myslí s vámi, svými klienty, kteří nestíhají a čekají pomoc?