Vzpomínky na válku v "Jugošce" v mírové misi UNPROFOR - Falář, Josef, 1936- (Edice pamětí Československé obce legionářské, 2021)
Vojenský psycholog vzpomíná na své působení v bývalé Jugoslávii v rámci mírové mise UNPROFOR během devadesátých let minulého století.