Židovská hvězda : příběh Hanse Calmeyera, který zachránil tisíce rodin, včetně té mé - Nussbaum, Laureen, 1927- (Euromedia Group, 2021)
Životní osudy Hanse Calmayera, který se během druhé světové války zasloužil o záchranu Židů v nacisty okupovaném Holandsku. Vzpomínky americké spisovatelky židovského původu, která díky úsilí tohoto muže přežila holocaust.