Život onlife : lekce z informační vědy - Černý, Michal, 1987- (Munice, 2020)
Jak komunikovat, spolupracovat a učit se v kyberprostoru. Jak efektivně vyhledávat informace, chápat jejich kontext, hodnotit je a třídit do struktur, které bychom mohli použít pro učení.