Výuka němčiny v podmínkách baťovské pokusné školy - Kolumber, Tereza (Masarykova univerzita, 2020)
Monografie věnovaná vzdělávací instituci baťovského Zlína - Masarykově pokusné měšťanské škole a na výuku německého jazyka v jejích podmínkách.