Regenerace a výživa ve sportu - Bernaciková, Martina, 1980- (Masarykova univerzita, 2020)
Text pro bakalářský studijní program vysvětluje vztahy , které jsou mezi zatížením, únavou a regenerací. Další kapitoly jsou věnovány jednotlivým regemeračním prostředkům.