Stárnutí na venkově : podoby aktivního stárnutí a kvalita života v rurálních oblastech - Vidovićová, Lucie, 1977- (Studie (Sociologické nakladatelství), 2018)
Sociologická studie analyzuje různé formy aktivního stárnutí seniorů a kvalitu jejich života na českém venkově.