Odkaz zpovědníka z Loudunu - Štarková, Petra (Petra Štarková, 2021)
Souboj dvou mágů o syna. Pole, ze kterého sklízí úrodu jen vyvrženci. Přestup dospívajícího čaroděje na novou školu. A nebo vás zajímá, co se stane, když se mladé čarodějky ocitnou ve středověkém klášteře?Povídková sbírka je tématicky laděná směrem do klasické, humorné a rádoby historické fantasy. Kromě delších, spíše klasických kousků zde najdete i krátká experimentální dílka z oblasti fanfiction. Nechybí ani komentáře autorky k jednotlivým příběhům. Kniha obsahuje povídky: Pod nebem Justicie Krvavý chlébHarry Potter a Severus Snape po 20 letechTřináctý měsícJak hrál Otokar na fortepianoOdkaz zpovědníka z LoudunuHodina se SaxanouBradavické vstávání Řád popsaného stolu