Tajemná smrt dětské královny krásy - Garcia, Joe (Splendidum družstvo, 2021)
JonBenét Patricia Ramsey - dětská královna krásy, která byla brutálně zavražděna ve svých šesti letech (a možná i znásilněna) ve svém domě v noci z 25. na 26. prosince 1996. Případ není oficiálně vyřešen a stal se jedním z nejzáhadnějších v americké historii.