Vrah v kapuci - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Epizoda XV. Kjelsson se svým týmem má za úkol prohledat byt Sandry Kysser a prověřit všechny důkazy ukazující proti ní, které kriminální policie obdržela od neznámého odesílatele. Zároveň je po Sandře Kysser vyhlášeno celostátní pátrání. O tři týdny později se v Dánsku začínají objevovat mrtví bez známek fyzického násilí. Tým kapitána Kjelssona má najednou plné ruce práce. /Pokud vás postava Sandry Kysser  zaujme, přečte si knihu Nymfomanka Sandra!/