Tajemství Viléma Storitze - Kuzmová, Alena (E-knihy jedou, 2021)
Román Tajemství Viléma Storitze patří mezi méně známá díla J. Verna. V tomto dobrodružném románu se autor obrací do světa fantazie, ale stejně jako ve svých dalších slavných románech se i zde staví za vědecký pokrok a rozumové vysvětlení všech záhad.Poněkud zjednodušená forma tohoto románu je určena cizincům, kteří si chtějí četbou procvičovat a utužovat své znalosti českého jazyka nabyté dlouhodobým studiem či pobytem v České republice.