Spasitel Duny - Herbert, Frank, 1920-1986 (Baronet, 2021)
Volné pokračování románu Duna, v němž vládce pouštní planety, schopný vidět do budoucnosti, bojuje proti spiklencům. Vládce pouštní planety, který dal jejím obyvatelům vodu, je uctíván jako božstvo. Pomocí zvláštní drogy je schopen vidět do budoucnosti a tak ví, že zrádci z vlastních řad i nepřátelé z jiných planet ho chtějí zbavit moci. Nástrojem spiklenců se stane tělo jeho dávno zahynulého přítele, který je naprogramovaný tak, aby v příhodný okamžik vládce zabil. To se nezdaří a planeta je zachráněna před zkázou.