Beara : dokumentární román o genocidě ve Srebrenici - Đikić, Ivica, 1977- (CPress, 2021)
Práce zachycuje průběh masakru v bosenské Srebrenici v červenci roku 1995 a úlohu srbského plukovníka Beary během páchání tohoto válečného zločinu.