Feng šuej pro každého : využijte síly domova a aktivujte své zdraví, bohatství a štěstí - MacKail, Davina (Knihy Omega, 2021)
Průvodce starodávnou filosofií feng-šuej, jehož prostřednictvím můžete dosáhnout harmonizace svého vlastního života a domova. Dozvíte se: - jak doma pečovat o neviditelné energie k získání zdraví, bohatství a štěstí, - jak se zbavit citových pout k nepotřebným věcem a zbavit svůj domov haraburdí, - jak použít feng-šuej k nápravě konkrétního problému ve vašem životě, - jak ve svém domově zmírnit stres z nadbytečných technologií a geopatogenních zón, - na co se zaměřit při koupi nového bytu a jak ho úspěšně prodat s co největším ziskem, - jak proměnit váš dům v domov - svatyni plnou lásky a podpory...a mnoho dalšího! Nakladatelská anotace.