Numerologie pro každého : objevte svoji budoucnost, životní cíl i osud z data narození a jména - Buchanan, Michelle, 1969- (Knihy Omega, 2021)
Jednoduchý a srozumitelný průvodce numerologií, který vám pomůže pracovat s energiemi, které okolo vás proudí celý váš život. Naše jméno a datum narození nám můžou prozradit hodně o smyslu našeho života, a dokonce nám mohou pomoci činit důležitá rozhodnutí, která ovlivní naši budoucnost. Zjistíte, jak odhalit, co je osudem a smyslem vašeho života, předvídat a plánovat svou budoucnost, objevit své silné stránky, slabiny i skrytý potenciál, zvolit vhodnou kariéru, ideálního partnera nebo místo, kde vám bude nejlépe. Nakladatelská anotace. Kráceno.