Jak zabránit klimatické katastrofě : řešení, která máme, a průlomy, které potřebujeme - Gates, Bill, 1955- (Pod povrchem, 2021)
Americký podnikatel a filantrop nabízí plán, jak dosáhnout nulové emise skleníkových plynů a vyhnout se tak klimatické katastrofě.