Dech pekla - Belanský, Peter (E-knihy jedou, 2021)
Můžeme pochybovat o ráji a pekle, o nekonečném souboji světla s temnotou. Přesto jsou tady, stejně skutečné, jako dům, ve kterém bydlíme. Někdy se ocitáme uprostřed, mezi dvěma světy, a je nám dáno poznat to, co jsme včera popírali, nebo jenom nejasně tušili.