Máma na³ - Tišerová, Karol (CPress, 2021)
Autorčina velmi otevřená zpověď o její cestě trojitým mateřstvím, od plánování těhotenství až po nástup dětí do školky, která se s každou z jejích tří dcer až neuvěřitelně liší.