Aromaterapie podle ročních období - Zrubecká, Adéla (CPress, 2021)
Praktické tipy, osvědčené a vyzkoušené návody a postupy aromaterapie k léčbě zdravotních potíží. Doporučení éterických olejů na konkrétní obtíže pro každé roční období. Rejstřík účinků éterických olejů s uvedenými kontraindikacemi.