Co se stane na Twitteru... - Lord, Emma (CooBoo, 2021)
Román je příběhem dvou teenagerů, v jejichž vztahu sehrají podstatnou roli internetové sociální sítě. Pepper je plavkyně a chronická snaživka. Její rodina se sice rozpadá, zato jejich řetězec s rychlým občerstvením vzkvétá - hlavně díky Peppeřinu sarkasmu na Twitteru. Jack je třídní šašek a osina v Peppeřině zadku. K pomáhání v rodinném bistru má sice hořkosladký vztah, ale urážky na Twitteru si líbit nenechá. Láska a sýr světí prostředky - dokud se jejich roztržka nezmění ve virální válku. A jak dlouho ti dva dovedou ignorovat vzájemné city? Nakladatelská anotace.