Nejtemnější část lesa - Black, Holly, 1971- (King Cool, 2021)
Strašidelně pohádková fantasy pro dospělé a starší děti od oceňované americké autorky, situovaná do světa, v němž vedle sebe žije lidské a vílí plemeno. Hazel vyrůstá spolu s bratrem ve městě Fairfold, kde lidé žijí bok po boku s vílami a nadpřirozenými bytostmi. Vílí kouzla lákají turisty ze širokého okolí, ale Hazel dobře ví, že Lidé větru jsou mnohem nebezpečnější, než by se průměrnému turistovi mohlo zdát. Uprostřed zdejšího lesa leží skleněná rakev a v ní odpočívá rohatý chlapec s ušima špičatýma jako nože. Hazel s Benem ho milovali, trávili u něj své volné chvíle, ale hoch stále jen ležel a spal. Jenže pak se jednoho dne probudil. Celý svět se náhle obrací naruby a Hazel musí zachránit Fairfold před zničením. Nakladatelská anotace.