Žhavé léto : hříšné povídky - Świst, Paulina, 1986- (Red, 2021)
Sbírka milostně erotických povídek s letní atmosférou od desítky polských autorek. Žhavé léto, rozehřáté pláže, šumění vln, chladivé kapky mořské vody, opálená těla, atmosféra relaxace... Zpočátku kradmé, ale pak čím dál smělejší pohledy, úsměvy... Nejpopulárnější polské autorky románů plných erotiky společně vytvořily provokativní knihu letních povídek. Zábavných i romantických. Tyhle příběhy nepopisují pouze tělesné rozkoše, ale také hledání spřízněných duší a zápas o naplnění snů. Nakladatelská anotace. Kráceno.