Šťastná hodina - Maléřová, Zuzana, 1965- (Čas, 2010)
Biografická publikace Zuzany Maléřové shrnuje medailony 50 českých osobností z oblasti kultury a sportu, které byly pod názvem Šťastná hodina uváděny v Českém rozhlase - Regině.