Rudovlasá : cesta čarodějky - Neomillnerová, Petra, 1970- (Fantastická Epocha, 2012)
Kompletní kolekce temně laděných fantasy povídek se známou dvojicí čarodějů Moire a Desmondem. Většina z osmi příběhů je dějově zasazena mezi první a druhý díl trilogie Písně čarodějky.