Životní šance - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2021)
Romantický příběh odehrávající se ve dvou časových rovinách vypráví o druhých šancích a o lásce, která překoná staletí. V roce 1844 v Irsku se Liam O´Connor, darebák a lupič, zoufale zamiloval do dcery šlechtice a nevědomky tak změnil budoucnost. Plachá a naivní Cora McLeodová se domnívala, že je Liam odpovědí na její modlitby. Andělé ovšem nesouhlasili a čekali na správný okamžik, aby zakročili. Nyní se Liam se svou milovanou Corou znovu setkává v Providence Falls v Severní Karolíně. Andělé mu totiž dali úkol. Musí se ujistit, že se Cora zamiluje do jiného muže - do toho, za něhož se měla kdysi provdat, než do jejich osudu zasáhl Liam. Současná Cora je však úplně jiná než ta nevinná dívenka, která Liamově kouzlu propadla v minulosti. Nakladatelská antoace. Kráceno.