Příprava na přijímací zkoušky na SŠ : práce s textem : 30 testů z českého jazyka - Filsaková, Lucie (Fragment, 2021)
Příručka určená žákům základních škol pro přípravu k přijímacím zkouškám z češtiny na střední školy.