Slova, která pomáhají, aneb, Motivace k lepšímu životu - Mandžuková, Jarmila, 1959- (Vyšehrad, 2021)
Afirmace na nejrůznější témata každodenního života. Slova mají obrovskou sílu. Vyjadřujeme jimi své pocity a emoce, své touhy a naděje, slova utvářejí náš život. Správně zvolená slova dokážou pohladit a zlepšit všechny oblasti našeho života. Díky nim se můžeme uzdravit, zbavit se starostí, zvýšit své sebevědomí, zažít více lásky, odpustit sobě i ostatním a snadněji projít životními změnami. Nakladatelská anotace.