Angličtina pro Čechy : easy English - Rynt, Pavel, 1966- (Fragment, 2021)
Zábavná učebnice angličtiny od zakladatele jazykové školy Easy English. Vysvětlení mluvnických jevů, testy, vtipy a hádanky k procvičení.