Oříškový podzim : s Luckou, Jendou a Martínkem - Popprová, Andrea (Mladá fronta, 2021)
Další příběh Lucky a jejích brášků, Jendy a Martínka, společně objevují pohádková tajemství a kouzla podzimu. Kniha je doplněna hrami, úkoly, vystřihovánkami.