Vyzvědačky bez závoje : ženy ve službách západní i rudé špionáže - Pacner, Karel, 1936-2021 (Hot history, 2021)
Dramatické osudy žen minulého i současného století, které se z různých důvodů rozhodly pracovat jako vyzvědačky.