Slavnostní otevření : Dare Valley (3) - Miles, Ava (Baronet, 2021)
Další citově zabarvený příběh z volné románové série, která se odehrává ve Skalistých horách v půvabném, nicméně fiktivním městečku Dare Valley. Když se Peggy McBrideová přestěhuje do Dare Valley v Coloradu, to poslední, s čím se tam chce setkat, je nezadaný muž. Ze svého rozvodu se poučila, že láska i manželství jsou ošidné, a jako svobodná matka a nově jmenovaná zástupkyně šerifa má starostí i práce až nad hlavu. Avšak potom, co se ve městě objeví majitel sítě hotelů a proslulý hráč pokeru, začne ji přitahovat muž, s nímž by ji nikdy nenapadlo mít cokoli společného... Nakladatelská anotace. Kráceno.