Logopedie s Povídálkem - R - Fialová, Hana (Edika, 2021)
Publikace obsahuje soubor cvičení s obrázky k nacvičování a upevňování výslovnosti hlásky R. Vhodné pro rodiče dětí, případně logopeda. Publikace je určena rodičům, učitelům mateřských škol, speciálním pedagogům a logopedům. Pro děti je zde připraveno mnoho zábavných cvičení se srozumitelnými obrázky a popisky pro dospělého průvodce. Slova jsou řazena podle výskytu hlásky R ve slově. Kromě stěžejního nácviku hlásky rozvíjí kniha i zrakovou paměť, sluchově verbální paměť, fonematický sluch, slovní zásobu a jazykový cit.